Metode de plata

Onomeus.ro - Echipamente Apicole (onomeus.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata la sediu

Plata se efectueaza integral la sediul magazinului.

Plata online cu cardul - EuPlatesc.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

Aceasta metoda de plata permite tranzactii in RON, EUR si USD.

Plata online - Credius

Prin utilizarea acestei metode de plata, ai posibilitatea de a contracta direct un credit si de a achita produsele achizitionate prin rate lunare. 

Trebuie sa efectuezi o comanda, iar la finalizarea pasilor respectivi, vei putea aplica pentru un credit cu plata in rate, direct din interfata de plata. 

Pentru efectuarea platii, trebuie sa alegi durata creditului, tipul acestuia, cat si tipurile de rate (egale sau descrescatoare) prin care doresti sa platesti produsele achizitionate.


Ce este si de ce modalitate de plata online-online by Credius


Online-Online este o tehnologie Credius Invented, prima de pe piata romaneasca ce permite creditarea exclusiv online a cumparaturilor facute pe internet.

* In functie de caz, termenul de analiza se poate prelungi.
  • Pentru a cumpara in rate nu este nevoie sa iesi din casa.
  • Decizia se acorda în 60 de minute.*
  • Nu ai nevoie de adeverinta de venit.
  • Livrarea contractului de credit la adresa ta se realizeaza impreuna cu produsul, sau fara, in functie de stocul partenerului.

Pasi pentru a cumpara online in rate

Iti alegi produsul de pe site, il adaugi in cosul de cumparaturi, selectezi online-online by Credius si esti redirectionat, in vederea completarii cererii de credit, oriunde te-ai afla, acasa sau serviciu.

PAS 1: SELECTEZI PRODUSELE SI LE ADAUGI IN COSUL DE CUMPARATURI

PAS 2: LA FINALIZAREA CUMPARATURILOR, ALEGI MODALITATEA DE PLATA RATE ONLINE-ONLINE BY CREDIUS

PAS 3: COMPLETEZI CEREREA DE CREDIT SI ATASEZI DOCUMENTELE, IN FUNCTIE DE TIPUL DE VENIT

PAS 4: PRODUSELE VIN CATRE TINE, IMPREUNA CU CONTRACTUL DE CREDIT **

** In functie de stocul partenerului, sunt situatii in care primesti intai contractul si ulterior produsul.

Conditii de eligibilitate

Toate costurile finantarii iti sunt prezentate intr-o maniera accesibila, transparenta din toate punctele de vedere, pentru ca ne dorim sa facem parte din povestea ta de succes.

Este important pentru noi ca visele tale sa nu astepte si, de aceea, iti oferim rate cu aprobare in 60 minute fara adeverinta de venit.