Marturiile clientilor

Am fost foarte placut surprinsa de rapiditatea cu care s-a onorat comanda produsului achizitionat din momentul cumpararii si pana la livrare. Multumesc !!!

diana popovici - Slobozia, miercuri, 24 iulie 2019

Foarte bune centrifugele de la lyson, superioare la tot ce am gasit pe piata. Cei de la onomeus s-au miscat repede, au avut-o pe stoc si in 3 zile a ajuns la mine. Multumim, mai comand !

Mihaila narcis - zalau, miercuri, 05 iunie 2019

Totul a fost ok, am primit sms cand s-a primit comanda, sms cand a plecat comanda cu tot cu numar de awb, ceea ce pe alte siteuri din acelasi domeniu nu am primit. Multumesc mult .

Manea Mariana - Focsani, marţi, 09 aprilie 2019

Comanda a ajuns dupa 4-5 zile. Ceva probleme la Nemo expres, dar am sunat la onomeus si au fost draguti sa ma ajute cu un numar de awb si un numar de telefon de la Sibiu.

Ciubotaru Petru - Sibiu, joi, 07 martie 2019

Produsele au ajuns in stare excelenta. Va multumesc si va recomand !

Bozucu Marcel - Timisoara, miercuri, 10 octombrie 2018

Servicii excelente, am fost notificat prin sms de stadiile comenzii, nemo express s-a miscat putin mai greu, dar celor de la onomeus.ro nu am ce sa le reprosez.

Ionescu Cornel, joi, 07 iunie 2018

Sunteti foarte promti si daca ar fi sa acord o nota de la o scala 1-10 eu, va acord nota 10 cu felicitari.

Oancea Liviu - Pitesti, miercuri, 12 aprilie 2017

Am vazut o detaliere frumoasa si mi-ati si raspuns la intrebari ,chiar daca a fost duminica seara, de aceea va felicit si va multumesc mult,revin cu ceva cumparaturi si va urez o seara buna.
Tineti-o tot asa,bravo.

Marius Marian, marţi, 22 noiembrie 2016