Marturiile clientilor

Multumesc ECHIPEI Onomeus pentru modul in care au gestionat prima colaborare in plin sezon si pentru faptul ca au stiut sa asculte si sa rezolve in mod eficient, chiar surprinzator, toate solicitarile.

Marina C., Bucuresti, 21 mai 2021

Am facut a 2-a comanda de care sunt foarte multumita si cu siguranta voi reveni. Aici am gasit amabilitare,profesionism,calitate, transport de pe o zi pe alta si curieri politicosi. Recomand!!!!

Barnoschi Maria, 18 mar 2021

Recomand !!!
Transport rapid ,calitate buna , pret bun !!!
#Onomeus firma serioasa ­čĺ»

George, 11 mar 2021

Amabilitate, promptitudine si seriozitate. Raman un client fidel. Toate cele bune.

Popescu Zamfir - Tecuci, 01 iul 2020

Imi place foarte mult. Sunt cu atat mai multumit cu cat am aflat ca producatorul este ROMAN!!! Va multumesc, inclusiv livrarea a fost rapida. de pe azi pe maine.  Imi doresc pe viior sa am sansa de a-mi achizitiona cat mai multe produse faine romanesti. in concluzie, RECOMAND!!!

Dumitru Alexandru - Brasov, 24 apr 2020

Va multumesc, livrarea a fost rapida. de pe azi pe maine. Imi doresc pe viior sa am sansa de a-mi achizitiona cat mai multe produse faine romanesti. in concluzie, RECOMAND!!!

D. ALEXANDRU, 24 apr 2020

Am fost foarte placut surprinsa de rapiditatea cu care s-a onorat comanda produsului achizitionat din momentul cumpararii si pana la livrare. Multumesc !!!

diana popovici - Slobozia, 24 iul 2019

Desi mi-au gresit comanda, atunci cand i-am contactat, au fost foarte cooperanti si dispusi sa remedieze situatia fara sa ma coste pe mine nimic. 

Monica Frantoiu - Iasi, 11 iun 2019

Foarte bune centrifugele de la lyson, superioare la tot ce am gasit pe piata. Cei de la onomeus s-au miscat repede, au avut-o pe stoc si in 3 zile a ajuns la mine. Multumim, mai comand !

Mihaila narcis - zalau, 05 iun 2019

Totul a fost ok, am primit sms cand s-a primit comanda, sms cand a plecat comanda cu tot cu numar de awb, ceea ce pe alte siteuri din acelasi domeniu nu am primit. Multumesc mult .

Manea Mariana - Focsani, 09 apr 2019

Comanda a ajuns dupa 4-5 zile. Ceva probleme la Nemo expres, dar am sunat la onomeus si au fost draguti sa ma ajute cu un numar de awb si un numar de telefon de la Sibiu.

Ciubotaru Petru - Sibiu, 07 mar 2019

Produsele au ajuns in stare excelenta. Va multumesc si va recomand !

Bozucu Marcel - Timisoara, 10 oct 2018

Servicii excelente, am fost notificat prin sms de stadiile comenzii, nemo express s-a miscat putin mai greu, dar celor de la onomeus.ro nu am ce sa le reprosez.

Ionescu Cornel, 07 iun 2018

Sunteti foarte promti si daca ar fi sa acord o nota de la o scala 1-10 eu, va acord nota 10 cu felicitari.

Oancea Liviu - Pitesti, 12 apr 2017

Am vazut o detaliere frumoasa si mi-ati si raspuns la intrebari ,chiar daca a fost duminica seara, de aceea va felicit si va multumesc mult,revin cu ceva cumparaturi si va urez o seara buna.
Tineti-o tot asa,bravo.

Marius Marian, 22 nov 2016