web analytics

Sunt la a 15-a comanda, in continuare sunt socata de cat de repede se rezolva o problema fata de "altii" .... Multumesc ! 

Voicu A.

Am avut o comanda pe fondri europene, de o suma destul de mare, totul a mers ca la carte, nu erau pe stoc toate produsele, dar le-am primit pe rand absolut toate. Impecabil. Multumesc!

Stroe I.

Pentru voi 4 stele, pentru firma de curierat 1 stea, din pacate. Multumesc de comanda

Antonio

Client service excelent, am asteptat de la 2 firme concurente un raspuns la intrebarile mele, nu mi-au raspus nici la telefon nici pe mail, am trimis un mesaj pe whatsapp la cei de la onomeus si mi-au raspuns in cateva ore, chiar daca este full sezon. De apreciat, tineti-o tot asa, eu raman clientul vostru !

Iacob Andrei

Schimbat produs ajuns deteriorat fara discutii, suport clienti nota 10 si variante usoare si facile de contact.

Viorel Avramescu

Foarte mulțumită de produse și livrare Recomand cu drag acest magazin

E.

Am comandat si la palet si individual, am platit si ramburs si cu card-ul si in cont, tot timpul livrat la timp fara nici o problema. 

Camelia Lungu

Servicii de calitate, rapiditate si m-au ajutat pentru orice problema am avut-o. BRAVO

Carmen

Am avut parte de oferta de pret imediata pentru fonduri europene si suport pentru cand am dat comanda la ei. Va recomand ! 

Valentin F.

Multumesc ECHIPEI Onomeus pentru modul in care au gestionat prima colaborare in plin sezon si pentru faptul ca au stiut sa asculte si sa rezolve in mod eficient, chiar surprinzator, toate solicitarile.

Marina C., Bucuresti

Va multumesc, livrarea a fost rapida. de pe azi pe maine. Imi doresc pe viior sa am sansa de a-mi achizitiona cat mai multe produse faine romanesti. in concluzie, RECOMAND!!!

D. ALEXANDRU

Am facut a 2-a comanda de care sunt foarte multumita si cu siguranta voi reveni. Aici am gasit amabilitare,profesionism,calitate, transport de pe o zi pe alta si curieri politicosi. Recomand!!!!

Barnoschi Maria
Recomand !!!
Transport rapid ,calitate buna , pret bun !!!
#Onomeus firma serioasa 💯
George
Amabilitate, promptitudine si seriozitate. Raman un client fidel. Toate cele bune.
Popescu Zamfir - Tecuci

Imi place foarte mult. Sunt cu atat mai multumit cu cat am aflat ca producatorul este ROMAN!!! Va multumesc, inclusiv livrarea a fost rapida. de pe azi pe maine.  Imi doresc pe viior sa am sansa de a-mi achizitiona cat mai multe produse faine romanesti. in concluzie, RECOMAND!!!

Dumitru Alexandru - Brasov

Desi mi-au gresit comanda, atunci cand i-am contactat, au fost foarte cooperanti si dispusi sa remedieze situatia fara sa ma coste pe mine nimic. 

Monica Frantoiu - Iasi

Comanda a ajuns dupa 4-5 zile. Ceva probleme la Nemo expres, dar am sunat la onomeus si au fost draguti sa ma ajute cu un numar de awb si un numar de telefon de la Sibiu.

Ciubotaru Petru - Sibiu

Totul a fost ok, am primit sms cand s-a primit comanda, sms cand a plecat comanda cu tot cu numar de awb, ceea ce pe alte siteuri din acelasi domeniu nu am primit. Multumesc mult .

Manea Mariana - Focsani

Foarte bune centrifugele de la lyson, superioare la tot ce am gasit pe piata. Cei de la onomeus s-au miscat repede, au avut-o pe stoc si in 3 zile a ajuns la mine. Multumim, mai comand !

Mihaila narcis - zalau

Am fost foarte placut surprinsa de rapiditatea cu care s-a onorat comanda produsului achizitionat din momentul cumpararii si pana la livrare. Multumesc !!!

diana popovici - Slobozia