web analytics
NOU
  • Hranitor de podisor pentru albine cu capac transparent 1.5 kg
  • Hranitor de podisor pentru albine cu capac transparent 1.5 kg

Hranitor de podisor pentru albine cu capac transparent 1.3 kg

9,70 RON (TVA inclus)
Contacteaza-ne pentru modificari ale comenzii: 0751 082 191 / email: contact@onomeus.ro
0751 082 191 / 0745 017 453 Luni - Joi: 09:00 - 15:00 Vineri - Sambata - Inchis
Cod produs - SKU MA68
Cum te putem ajuta?

Descriere

Hranitor de Podisor pentru Albine cu Capac Transparent 1.3 kg: O Modalitate Eficienta de Hranire si Monitorizare

Descriere:

Hranitorul de podisor pentru albine cu capac transparent de 1.3 kg reprezinta o solutie inovatoare si eficienta pentru a furniza hrana vitala coloniilor de albine. Conceput ergonomic, acest hranitor asigura o administrare precisa a siropului sau altor tipuri de hrana lichida.

Unul dintre avantajele distincte ale acestui hranitor este capacul transparent, care permite apicultorului sa monitorizeze nivelul hranei fara a deranja colonia. Astfel, se poate interveni prompt pentru a reumple hranitorul atunci cand este necesar, asigurandu-se astfel ca albinele beneficiaza de hrana proaspata si abundenta.

Capacitatea generoasa de 1.5 kg asigura o rezerva suficienta de hrana pentru albine, reducand numarul de interventii necesare din partea apicultorului. De asemenea, forma compacta a hranitorului permite amplasarea facila in interiorul stupului, evitand orice disconfort pentru albine.

Acest hranitor de podisor pentru albine este fabricat din materiale de inalta calitate, rezistente la actiunea factorilor externi. Durabilitatea sa face ca acesta sa fie o investitie valoroasa pentru orice apicultor.

In concluzie, hranitorul de podisor pentru albine cu capac transparent de 1.5 kg reprezinta o alegere excelenta pentru hranirea precisa si monitorizarea nivelului de hrana al coloniilor. Investeste in acest dispozitiv practic pentru a asigura sanatatea si productivitatea stupului tau.


Capacitate 1.5 kg

Dimensiuni : 260 x 195 x 55 mm

Detalii

SKU
MA68
Categorii
Greutate
0.15 kg
Brand
Capacitate
1.3 L

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Frecvent cumparate impreuna