web analytics
NOU
  • galeata din plastic 1 litru
  • galeata din plastic 1 litru
  • galeata din plastic 1 litru

Galeata rotunda din plastic transparenta cu capac clipsabil transparent si toarta - 1 litru

ONOMEUS SRL
1,99 RON (TVA inclus)
Contacteaza-ne pentru modificari ale comenzii: 0751 082 191 / email: contact@onomeus.ro
ONOMEUS SRL
Stoc suficient
0751 082 191 Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 , Sambata: 09:00 - 12:00
Cod produs - SKU AN07
Cum te putem ajuta?

Descriere

Galeată Rotundă din Plastic Transparent (1 litru) - Versatilitate în Utilizare Alimentară și Industrială

Descriere:

Galeata rotundă din plastic transparent, cu capac clipsabil asigură o soluție convenabilă pentru o gamă variată de produse. Cu o capacitate de 1 litru, este ideală pentru înghețată, sosuri, marinate, siropuri și multe altele.

Caracteristici Cheie:

  1. Design Transparent pentru Vizibilitate Maximă: Materialul plastic transparent oferă vizibilitate completă asupra conținutului, facilitând identificarea rapidă a produselor.

  2. Capac Clipsabil Transparent pentru Siguranță Extra: Galeata este prevăzută cu un capac clipsabil transparent care se închide etanș, protejând conținutul de contaminare și asigurând prospețimea.

  3. Toartă pentru Ușurință în Manipulare: Echipată cu o toartă solidă, galeata permite manipularea și transportul fără efort al conținutului, facilitând utilizarea în diferite contexte.

  4. Potrivită pentru Produse Alimentare Diverse: Ideală pentru înghețată, sosuri, marinate, siropuri și multe altele. O soluție practică în bucătărie și în industria alimentară.

  5. Utilizare Sigură în Aplicații Industriale: Pe lângă scopurile alimentare, galeata este potrivită și pentru depozitarea produselor chimice precum vopsele, adezivi sau îngrășăminte.

  6. Rezistență la Substanțe Chimice: Materialul plastic rezistent face față substanțelor chimice, asigurând siguranța și integritatea conținutului depozitat.

Această galeată rotundă din plastic transparent de 1 litru oferă versatilitate maximă, atât în utilizări alimentare, cât și în cele industriale. Construcția solidă, capacul etanș și posibilitatea de a vedea conținutul o fac o alegere excelentă pentru depozitarea și transportul diverselor produse.


Dimensiuni: 

Inaltime: 130mm

Latime partea superioara: 125mm

Latime partea inferioara: 105mm


Detalii

SKU
AN07
Greutate
0.1 kg
Brand
Forma galeata
Rotunda
Capac
Da
Adauga capac
Da
Material
Plastic
Capacitate
1 L
Culoare
Transparent

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Frecvent cumparate impreuna