web analytics
NOU
20%

Galeata rotunda din plastic alb cu capac clipsabil si manere - 33 litri

ONOMEUS SRL
28,00 RON (TVA inclus) 35,00 RON
Contacteaza-ne pentru modificari ale comenzii: 0751 082 191 / email: contact@onomeus.ro
ONOMEUS SRL
Stoc suficient
0751 082 191 Luni - Vineri: 09:00 - 17:00 , Sambata: 09:00 - 12:00
Cod produs - SKU AN05
Cum te putem ajuta?

Descriere

Galeata rotunda din plastic alb cu capac clipsabil si manere - 33 litri

Gramaj: 33 LITRI

Galeata rotundă din plastic alb este un instrument esențial în apicultură, oferind o soluție practică și sigură pentru stocarea și manipularea mierii de albine. Cu o capacitate impresionantă de 33 de litri, această galeată asigură suficient spațiu pentru cantități semnificative de miere proaspătă și delicioasă.

Caracteristici Cheie:

  1. Construcție Durabilă din Plastic de Înaltă Calitate: Galeata este fabricată dintr-un plastic robust, rezistent la impact și la uzură. Această durabilitate oferă protecție fiabilă pentru mierea de albine.

  2. Capac Clipsabil Sigur: Designul cu capac clipsabil asigură închiderea etanșă, protejând mierea de contaminare și păstrându-i prospețimea și calitățile naturale.

  3. Manere pentru Ușurință în Manipulare: Galeata este echipată cu o manere solide, facilitând transportul și manipularea fără efort a mierei de albine. Această caracteristică adaugă practicitate și siguranță utilizării.

  4. Capacitate Generoasă de 33 de Litri: Cu o capacitate de 33 de litri, această galeată oferă spațiu suficient pentru stocarea unei cantități semnificative de miere. Ideală pentru apicultori și producătorii de miere.

  5. Versatilitate în Utilizare: Galeata nu este destinată doar depozitării mierii de albine; poate fi folosită și în alte contexte, precum stocarea și transportul altor lichide sau materiale.

  6. Ușor de Curățat și de Întreținut: Materialul plastic facilitează curățarea rapidă și întreținerea ușoară a găleții, asigurând că aceasta rămâne în condiții perfecte de utilizare.

Această galeată rotundă din plastic alb de 33 de litri reprezintă o alegere excelentă pentru apicultori și producători de miere, oferind siguranță și practicitate în manipularea și depozitarea mierii de albine proaspete. Construcția solidă, capacul etanș și toarta pentru manipulare ușoară fac din aceasta un instrument indispensabil în apicultură.

Dimensiuni:

DIAMETRU SUPERIOR (IN INTERIOR):
362,7 mm 
DIAMETRU SUPERIOR (CU FLANSĂ):
380 mm (a)
DIAMETRU INFERIOR (EXTERN):
320 mm (c)
ÎNĂLŢIME:
388 mm (h)
TOLERANȚE LA DIMENSIUNI:
+/- 1 mm
CAPACITATE TOTALĂ (PÂNĂ LA MARGINE):
34500 ml
GREUTATEA PRODUSULUI (FĂRĂ MÂNER):
890 g

Detalii

SKU
AN05
Greutate
1 kg
Brand
Forma galeata
Rotunda
Capac
Da
Adauga capac
Da
Material
Plastic
Capacitate
33 L
Culoare
Alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Frecvent cumparate impreuna