web analytics
NOU

Dozator pentru acid oxalic solutie

1,20 RON (TVA inclus)
Daca doriti sa mai adaugati produse sau sa faceti modificari pe comanda, va rugam sa ne contactati pe contact@onomeus.ro, telefonic sau pe Whatsapp: 0751.082.191
Comenzi telefonice - 0751 082 191, Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 Sambata 09:00 - 14:00
Cod produs - SKU FA134
Cum te putem ajuta?

Descriere

Un dozator simplu pentru administrarea gradata a solutiei de acid oxalic in tratamentul prin picurare. 

Sticla se umple cu solutie de acid oxalic si se monteaza capacul cu furtun si seringa. 

Instrumentul functioneaza pe principiul sifonului: cand sticla se afla in pozitia verticala (cu seringa in sus), prin strangere, solutia urca prin furtun in seringa gradata (25 ml - pentru 5 intervale)).  Dupa ce s-a transferat in seringa cantitatea dorita de solutie, in functie de numarul de intervale ce trebuiesc tratate, aceasta se intoarce invers (cu seringa in jos) si prin apasare acum solutia va iesi prin capatul seringii.  

Daca se doreste, pentru o pulverizare mai fina, se poate monta un ac fin la capatul seringii. 

Inainte de prima folosire cu solutie de acid oxalic, recomandam sa se incerce dispozitivul cu apa, pentru deprinderea utilizarii precum si pentru reglarea inaltimii furtunului in capatul seringii. 

SOLUTIA DE ACID OXALIC:

In ceea ce priveste solutia de acid oxalic, exista cateva variatiuni pe aceasta tema.

Reteta originala, folosita de apicultorii germani este de 35g Acid oxalic la litrul de solutie de zahar.  Totusi sunt variatiuni de la 35g (Germania, Elvetia) la 50g (Franta) si 60-70g (Italia). Consideram ca toate retele sunt corecte, bazate pe o folosire indelungata de catre apicultori din diferite state, dar nu putem spune care anume este "mai buna", in lipsa unor studii concrete.  

Astfel: Intr-o sticla de 1 lit, se dizolva 200 g zahar si 35g acid Oxalic in 0.5 lit apa. Dupa dizolvare se completeza sticla pana la umplere (1 lit) cu apa.  Solutia este gata! 

 

Detalii

SKU
FA134
Greutate
0.1
Brand
Tratament cu
Acid oxalic
Material
Plastic

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review