web analytics
NOU

Dozator automat pentru acid oxalic solutie 5ml - Zoetis

175,00 RON (TVA inclus)
Daca doriti sa mai adaugati produse sau sa faceti modificari pe comanda, va rugam sa ne contactati pe contact@onomeus.ro, telefonic sau pe Whatsapp: 0751.082.191
Stoc suficient
Comenzi telefonice - 0751 082 191 / 0745 017 453, Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 , Sambata 09:00 - 13:00
Cod produs - SKU ON225
Cum te putem ajuta?

Descriere

- Ușor de calibrat cu precizie de la 0,5 ml la 5 ml

- Furnizat cu tuburi și ace rezistente la substanțe chimice

- Fabricat din poliplastic de mare impact

- Manerul ofera o prindere confortabila

- Poate fi utilizat si in injectare la ovine si bovine

Dozatorul este folosit in industria medicala, pentru administrarea diferitelor doze de substante, doze bine determinate si gradate. 

In apicultura acest dozator are multiple intrebuintari, dar cea mai importanta fiind cea de dozare si administrare a solutiei de acid oxalic 3,5% (sau alta concetratie) toamna, ca ultim tratament, de control, familiilor de albine in cadrul unui program integrat de management a parazitilor.

Astfel cu acest dozator se pot administra rapid si precis cantitati de cate 5ml solutie acid oxalic pentru fiecare interval de rame ocupat cu albine. 

La fiecare impingere a pistonului, acesta pompeaza 5ml, precis si rapid. La revenirea cursei pistonul se reumple automat prin furtunul cuplat la sticla cu solutie.  Astfel, pentru administrarea tratamentului cu solutie de acid oxalic unei familii, nu este nevoie de mai mult de cateva secunde de la deschiderea capacului stupului. Detalii

SKU
ON225
Greutate
0.2 kg
Brand
Tratament cu
Acid oxalic
Material
Plastic

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review