Un nou vaccin pentru înțepăturile de albine este testat cu succes

Un nou vaccin pentru înțepăturile de albine este testat cu succes


Recent, s-a finalizat un proces  de cercetare a anti-vaccinului împotriva înțepăturii de albine, care conține Advax, care este declarat util în combaterea reacțiilor alergice fatale, la persoanele care suferă din cauza veninului de albine. Inițial, oamenii de știință au proiectat vaccinul astfel încât să poată neutraliza cu ușurință veninul secretat de tipurile de albine găsite în Europa.

Unele persoane, atunci când sunt înțepate de o albină sufera o multitudine de reacții alergice care sunt denumite anafilaxie. Această reacție severă pretinde, de asemenea, viețile victimelor înțepăturilor de albine, dacă nu primesc asistență medicală eficientă la timp.

Reacția poate fi tratată datorită procesului de imunoterapie, în acest proces cantitatea de reactiv alergic este crescută în corpul pacienților care sunt reactivi la aceasta în doză mică. Ca rezultat, se dezvoltă anticorpi care blochează veninul în interiorul pacientului care este alergic la veninul de albine. Astfel, dacă o albină îi va intepa în viitor, anticorpii se vor lega de venin și vor preveni apariția anafilaxiei.

Pentru ca procesul de imunoterapie să aibă succes, este foarte esențial să se utilizeze un antigen care poate declanșa o reacție imunitară adecvată în interiorul organismului. În cazul în care antigenul folosit este slab, atunci va dura mai mult timp, procesul va fi costisitor și poate reduce chiar și acceptabilitatea la câțiva indivizi predispusi la reacții alergice.

Pentru a rezolva această problemă, cercetătorii au început să utilizeze adjuvant în vaccinurile special concepute împotriva veninului de albine. Acest lucru face ca vaccinurile să fie mai eficiente și mai multe vieți pot fi salvate. Compusul Advax este proiectat folosind insulina delta care este o formă de zahăr complex. Acest compus nu duce la inflamație individual. Studiul a fost utilizat pentru a observa siguranța HBVIT, atunci când Advax și veninul sunt combinate între ele.

Studiul a fost efectuat pe 27 de persoane care sunt alergice la veninul de albine. Aceste persoane au primit vaccin contra veninului de albine. În cateva persoane Advax a fost prezent, în timp ce în altele a fost absent complet. După întreținerea corespunzătoare, s-a administrat doza pentru următoarele 30 de luni, timp in care nici un individ nu a raportat reacții severe.

Produse adaugate recente 

HiveAlive 2 litri - Supliment Nutritiv pentru Albine NOU
HiveAlive 2 litri - Supliment Nutritiv pentru Albine Tratamente apicole si stimulenti
HiveAlive 2 litri - Supliment Nutritiv pentru Albine HiveAlive™ este un...
595,00 RON
HiveAlive 500 ml - Supliment Nutritiv pentru Albine NOU
HiveAlive 500 ml - Supliment Nutritiv pentru Albine Tratamente apicole si stimulenti
HiveAlive™ este un supliment nutritiv pentru albine care ajută la...
245,00 RON
HiveAlive 100 ml - Supliment Nutritiv pentru Albine NOU
HiveAlive 100 ml - Supliment Nutritiv pentru Albine Tratamente apicole si stimulenti
HiveAlive™ este un supliment nutritiv pentru albine care ajută la...
65,00 RON

Taguri:

Comentarii