McHive - Primul restaurant in miniatura pentru albine complet functional

McHive - Primul restaurant in miniatura pentru albine complet functional

Cu toate că McDonald’s se adreseaza tuturor, există un grup care nu a fost tratat până acum de gigantul fast food: albinele.

Casa valorilor progresive si a stilului scandinav, Suedia a creat un mic truc pentru această insectă mică, dar puternică, construind un restaurant minusculă a McDonald-ului pentru creaturile zumzaitoare.

Denumită McStup, restaurant-ul minuscul este practic, precum și complet adorabi acesta fiind ca un stup funcțional pe deplin.

Insectele cu culori negre si galbene intră în stupul de sub arcadele iconice aurii ale restaurantului și pot beneficia de locuri în aer liber și de un McDrive, dacă se grabesc si nu au mult timp la dispozitie.

Proiectat și construit de premiatul Nicklas Nilisson, McStup a fost dezvoltat pentru o strângere de fonduri de caritate pentru Ronald McDonald House Chaities: o organizație non-profit afiliată cu McDonalds care există pentru a sprijini copiii și tinerii.

Și nu este prima dată când McDonald a colaborat cu aceste insecte speciale.

În Suedia, unele restaurante McDonald au instalat stupi de albine pe acoperișurile lor, în scopul de a crea un mediu mai durabil în comunitatea locală.

Fiind cel mai important polenizator al culturilor alimentare, oamenii se bazează foarte mult pe albine pentru o aprovizionare cu alimente stabilă și diversă.


McStup a fost scos la licitație cu succes pe 21 mai și vândut unui ofertant pentru peste 10.000 de dolari (7.885 de lire sterline).

Christoffer Rönnblad, director de marketing, McDonald's Sweden a declarat: „Avem o mulțime de francizați cu adevărat devotați, care contribuie la munca noastră de sustenabilitate, și este bine că putem folosi dimensiunea noastră pentru a amplifica o idee atât de grozavă precum stupii de pe acoperișuri - această miniatură McDonald's este un omagiu adus inițiativei francizatei Christina Richter. '

Potrivit Greenpeace, valoarea economică a activității de polenizare a albinelor a fost estimată la aproximativ 265 miliarde de euro pe an, în toată lumea.

Pe o bază pur economică, sprijinul societal pentru albine este absolut crucial pentru umanitate.Taguri:

Comentarii